Vi erbjuder kvalitetsgaranterad bilservice för alla bilmärken.

Reservdelarna vi använder är antingen från MECA eller från originalmärket – beroende på vad du som kund föredrar. Att din bil får högsta kvalitet när den får bilservice hos oss är alltid garanterat och våra leveranstider är i regel korta. Hur ofta man bör lämna in sin bil för bilservice beror till största delen på hur mycket den körs så i regel bestäms behovet av service på hur många mil den körts. Om bilen inte körs så mycket så rekommenderas du ändå att lämna in bilen för service en gång om året.

Läs mer

Efter genomförd service får du tillbaka din bil med ifylld och stämplad servicebok, plus ett ingående serviceprotokoll där allt som kontrollerats i din bil redogörs. Det är viktigt att man får ett protokoll och en giltig ifyllnad av serviceboken när bilen genomgått bilservice, annars kan giltigheten på bilens garanti påverkas.

Vår stämpel i serviceboken är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001) gällande gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen, gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Website provided by Visuell Kommunikation