Vi reparerar din bil oavsett ålder och märke!

I vår kontrollerade bilverkstad i Åsa kan vi lösa de flesta bilproblemen. Oavsett om du vill att vi skall byta en glödlampa eller en kolv i en motor så kan du räkna med att vi gör det på ett professionellt sätt. Vi har både kunskapen och utrustning för att få din bil att fungera igen.

Läs mer

För om något går sönder i din bil så är det rekommenderat att laga skadan så fort som möjligt. Vissa skador går givet inte att ignorera, men många kan man välja att «leva med». Vi på Åsa Bil & Däckservice vill dock å det varmaste rekommendera att man ser till att ens bil hålls hel – dels för att en skada ofta leder till andra skador och dels för att bilens värde inte ska påverkas, eller att garantier ska löpa ut.

För att du ska känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för bilservice hos oss på Åsa Bil & Däckservice så lämnar vi samma garantier som auktoriserade märkesverkstäder – för alla bilmärken. Alla verkstäder som är med i Kontrollerad Bilverkstad lämnar garanti på de arbeten som utförs. Garantin gäller under tolv månader eller max 1000 mil, beroende på vad som först infaller. För reservdelar och tillbehör lämnas ibland längre garanti av respektive leverantör till verkstaden. Men garantin gäller inte provisoriska reparationer eller reparationer som vi avrått dig från. Vi har heller inget ansvar om de kan visa att felet beror på delar som du själv tillhandahållit.

Förutom att du får garanti har du alltid möjlighet att reklamera fel i upp till två år, enligt reglerna i konsumenttjänstlagen. Varmt välkommen till Åsa Bil & Däckservice

Website provided by Visuell Kommunikation